Prijzen

Wij hanteren verschillende tarieven voor de verhuur van ons mooie gebouw.
Er zijn scholen die hun schoolreisje bij ons doorbrengen, bedrijven die eens in een totaal andere omgeving willen brainstormen maar ook overdag een kinderpartijtje behoort tot de mogelijkheden.
Daarom hebben we voor verhuur overdag en ’s avonds een uurtarief en voor overnachtingen een apart nachttarief per persoon.

Prijzen Daghuur
Tussen 08:00 en 18:00 uur  20 euro per uurtussen 18:00 en 24:00 uur  35 euro per uur . Wil je tot na 24:00 uur huren dan komt het nachttarief a 110 euro erbij en lever je de volgende ochtend de sleutel weer in.  (Je huurt ons gebouw per uur en minimaal 4 uur aaneengesloten)

Prijzen Nachtverhuur 
De prijs per nacht is minimaal 125 euro. Indien je met meer dan 10 personen blijft overnachten, bedragen de kosten 12,50 euro per persoon per nacht.
Voor scoutingverenigingen hanteren wij ook een minimum van 125 euro per nacht, alleen betalen zij 7,75 euro per persoon per nacht indien zij met meer 16 personen blijven overnachten.

Prijzen huur Vletten
Het is ook mogelijk om onze vletten te huren. De prijzen hiervoor zijn 40 euro per vlet per dag. Huur je de vlet tussen de 2 en 6 dagen bedraagt de huur 30 euro per vlet per dag.
Verblijf je een hele week in ons gebouw dan kun je een vlet huren voor 175 euro per week

Borg
Bij elke reservering vragen wij ook een borg van 150 euro. Deze ontvang je terug op je rekening ( binnen 14 dagen ) indien  het gebouw weer netjes en schoon wordt opgeleverd bij de inname van de sleutel.

Huur je tijdens je verblijf ook een of meerdere vletten dan komt er een borg bij van 175 euro per vlet.

Indien je vragen hebt of wilt reserveren, kun je contact opnemen via ons contactformulier .