Belangrijk!

– Ons gebouw is uitermate geschikt voor  verenigingsuitjes en schoolreisjes. Door onze unieke ligging aan het IJsselmeer kan het voor iedereen een heerlijk verblijf worden.

– Ons gebouw is vrijdagavond en zaterdagmorgen voor onze scouts. Dan willen zij genieten van ons eigen mooie pand en is het dus niet beschikbaar voor verhuur.

– Indien je bij ons komt overnachten, kun je slapen op eigen mee genomen luchtbedden of matjes. Wil je liever stapelbedden?  Geef dat dan aan ons door. Je  zult zelf altijd voor beddengoed en kussens moeten zorgen.

– Je kunt met maximaal 50 personen in ons gebouw overnachten.

– Tijdens uw verblijf heb je de beschikking over de hele benedenverdieping van het  gebouw, inclusief  compleet ingerichte keuken /wc’s/douches.

– Bij aankomst en vertrek kunt je eventuele auto’s tijdelijk bij het gebouw parkeren om uit- en in te laden. Je mag echter tijdens uw verblijf  NIET bij ons gebouw parkeren, maar dient dit boven op de dijk te doen. Dit ivm met bereikbaarheid voor hulpdiensten.

– Bij de reservering  vragen wij een borg van 150 euro. Deze ontvang je retour indien wij het gebouw weer netjes en schoon opgeleverd aantreffen. Eventuele breuk van inventaris wordt hiermee verrekend.

-Je reservering is pas definitief indien dat duidelijk per mail is bevestigd door ons. Een bezichtiging is geen definitieve reservering,  na de bezichtiging zult u de reservering moeten bevestigen per email.